parallax background

Over mij


In mijn werk benut ik mijn sensitieve kant om te zien wat er écht speelt en wat nodig is in een organisatie, een team of op individueel niveau. In combinatie met mijn doelgerichtheid kan ik scherp en doortastend te werk gaan en ervoor zorgen dat er ruimte komt voor nieuwe inzichten, ontwikkeling en beweging.

Ik maak gebruik van mijn specialistische ervaring als Talent Development Manager, Manager Recruitment en HR business partner in complexe, internationale organisaties. Daarnaast gebruik ik mijn kennis die ik vanuit opleidingen op het gebied van Insights Discovery, coaching, groepsdynamica en systemisch werk heb opgedaan om nieuwe inzichten te creëren.


Mensen met wie ik heb samengewerkt waarderen mij om mijn oprechte aandacht, luisteren en doorvragen, inspirerende en positieve houding, humor, betrokkenheid en het concreet kunnen maken van zaken.

Kijk voor mijn volledige curriculum vitae op mijn LinkedIn pagina

CONTACT

Afspraak inplannen?


    Je ontvangt binnen 24 uur een reactie op jouw bericht. Je gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt om een reactie te kunnen geven. Door het contactformulier in te vullen ga je automatisch akkoord met de privacy verklaring.