parallax background

Het team

Sjaak Kolvenbach


Sjaakkolvenbach.nl

Sjaaks expertise ligt bij organisatieverandering, leiderschap programma’s en persoonlijke ontwikkeling. Hij werkt vanuit zijn ervaring, passie en enthousiasme en heeft een praktische, persoonlijke en direct toepasbare werkwijze. Oplossingsgericht, gebruik maken van de creativiteit van mensen zelf, zonder de aandacht voor het besturen en ontwikkelen van organisaties te verliezen. Sjaak begeleidt mensen vanuit intrinsieke motivatie, vertrouwen en inzicht. Hij is effectief omdat hij zowel de taal van de medewerkers binnen een organisatie als die van het management spreekt en verstaat.

Gea Wortelboer


Wortelboertrainingen.com

Gea is ontwapenend, gedreven en vol energie om mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Het bouwen aan relaties is een natuurlijk gave van haar. Ze stemt af, sluit aan en luistert naar de behoefte van mens en organisatie. Dit is de fundering die ze je graag laat ontdekken en ervaren in haar commerciële trajecten. Als Mindfulness Based Stress Reductie Coach, Tiny Habits coach en gecertificeerd yoga teacher helpt ze je bewuster te zijn van je stressoren en hoe je ze kan verminderen en beheersen. Haar directe aanpak werkt positief en zorgt voor een omgeving van vertrouwen en openheid. Zo zet ze weerstand om in het durven maken van keuzes.

Celeste Blackman


Greenzoneculture.com

Celeste traint vanuit de US al twintig jaar leiders en managers volgens de principes van The Human Element®, Radical Collaboration® en Green Zone Thinking™. Zo helpt ze hen weerstanden te overwinnen en beter samen te werken. Celeste richt zich op het creëren van positieve en vertrouwelijke werkomgevingen waarin emotionele energie vrij baan heeft. Ze coacht leiders bij het bevorderen van deze energie onder hun medewerkers, zodat zij waardevol en betekenisvol aan de slag gaan. Het resultaat: meer productiviteit, meer enthousiasme en betere samenwerkingen.

Fred Rutting


Fredrutting.nl

Fred is trainingsacteur en trainer. Een gepassioneerd, emotioneel en enthousiast mens. Geïnteresseerd in mensen en hun gedrag. Altijd nieuwsgierig naar waarom iemand zich op een bepaalde manier gedraagt. Hij zet zijn talent in om de ander bewust van zijn gedrag te laten worden. Daarbij stimuleert hij effectief gedrag door middel van oefeningen en rollenspellen. Want als je bewust bent van welk gedrag effectief is, kun je dit vaker inzetten. Er blijft dan steeds minder ruimte over voor minder effectief gedrag.

Suzanne van Emden


tottot.nl

Suzanne is nieuwsgierig en energiek. Met veel plezier begeleidt ze vanuit verbinding duurzame Team Ontwikkel Trajecten voor management- en directieteams. Ze is een doortastende vakidioot die houdt van verschillen. Ze werkt vanuit de analyse die ze samen met het team maakt. Wat zijn de patronen in dit team en waar zijn ze helpend en waar juist niet? Teams in beweging brengen richting het door het team zelf bepaalde resultaat is haar doel. Haar intuïtie en ervaring in combinatie met jarenlange ervaring als leidinggevende vult ze aan met opleidingen in coaching, Insights Discovery, interventiekunde, groepsdynamica en Deep Democracy. Ze zet in wat het team op dat moment nodig heeft.

Fleur Pernet
Fleurs expertise ligt bij Talent Management. Het bemensen van de kritische posities met de juiste mensen op het juiste moment, vereist inzicht, planning en ontwikkeling. Gedreven door haar nieuwsgierigheid en doelgerichtheid, helpt Fleur organisaties op pragmatische wijze invulling te geven aan deze vraagstukken. Ook speelt zij graag een rol in het ontwikkelen en uitvoeren van de traineeships, talent- en leiderschapstrajecten die hier vaak uit voortkomen. Haar ervaring bij grote multinationals maakt haar een professionele sparringspartner.

Marjolein Hutting


marjoleinhutting.nl

Marjolein is voormalig docent creatief denken en evenementen op het MBO en huidig trainer in creatief denken. Ook is ze master student ‘Creativity and Change Leadership’ aan de Buffalo State University. Daarnaast is ze opgeleid tot improvisatie acteur en trainer. Deze combinatie maakt dat ze een goede connectie kan maken tussen wat je nodig hebt als improvisatie acteur en als creatief denker. Ze gebruikt hiervoor Creative Problem Solving, LEGO SERIOUS PLAY en veel humor. In een training ga je aan de slag met antwoord geven op de vraag: 'How to make connections others don't?'

Alies Tax


flamingotraining.nl

Alies is trainer, coach en expert op het gebied van leren. Ze is thuis op het gebied van teamontwikkeling, train de trainer-trajecten en specifieke onderwerpen zoals feedback, gespreks- en coachtechnieken. Mensen met zichzelf en elkaar in verbinding laten komen, dat is wat haar drijft. Alies wordt beschreven als warm, fris en energiek. Ze is een professionele gesprekspartner die trajecten van A tot Z inricht, inclusief meetbaarheid en borging. Alies werkt met elementen uit de Transactionele Analyse, NLP, systemisch werk, storytelling en gaming elementen. Interactie, fun en leerrendement staan dan ook centraal. Verder gebruikt ze als MMI practitioner de drijfveren van Graves.

Mensen met wie ik heb samengewerkt waarderen mij om mijn oprechte aandacht, luisteren en doorvragen, inspirerende en positieve houding, humor, betrokkenheid en het concreet kunnen maken van zaken.

Kijk voor mijn volledige curriculum vitae op mijn LinkedIn pagina

CONTACT

Afspraak inplannen?


    Je ontvangt binnen 24 uur een reactie op jouw bericht. Je gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt om een reactie te kunnen geven. Door het contactformulier in te vullen ga je automatisch akkoord met de privacy verklaring.