parallax background

Het team

Sjaak Kolvenbach


Sjaakkolvenbach.nl

Sjaaks expertise ligt bij organisatieverandering, leiderschap programma’s en persoonlijke ontwikkeling. Hij werkt vanuit zijn ervaring, passie en enthousiasme en heeft een praktische, persoonlijke en direct toepasbare werkwijze. Oplossingsgericht, gebruik maken van de creativiteit van mensen zelf, zonder de aandacht voor het besturen en ontwikkelen van organisaties te verliezen. Sjaak begeleidt mensen vanuit intrinsieke motivatie, vertrouwen en inzicht. Hij is effectief omdat hij zowel de taal van de medewerkers binnen een organisatie als die van het management spreekt en verstaat.

Gea Wortelboer


Wortelboertrainingen.com

Gea is ontwapenend, gedreven en vol energie om mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Het bouwen aan relaties is een natuurlijk gave van haar. Ze stemt af, sluit aan en luistert naar de behoefte van mens en organisatie. Dit is de fundering die ze je graag laat ontdekken en ervaren in haar commerciële trajecten. Als Mindfulness Based Stress Reductie Coach, Tiny Habits coach en gecertificeerd yoga teacher helpt ze je bewuster te zijn van je stressoren en hoe je ze kan verminderen en beheersen. Haar directe aanpak werkt positief en zorgt voor een omgeving van vertrouwen en openheid. Zo zet ze weerstand om in het durven maken van keuzes.

Celeste Blackman


Greenzoneculture.com

Celeste traint vanuit de US al twintig jaar leiders en managers volgens de principes van The Human Element®, Radical Collaboration® en Green Zone Thinking™. Zo helpt ze hen weerstanden te overwinnen en beter samen te werken. Celeste richt zich op het creëren van positieve en vertrouwelijke werkomgevingen waarin emotionele energie vrij baan heeft. Ze coacht leiders bij het bevorderen van deze energie onder hun medewerkers, zodat zij waardevol en betekenisvol aan de slag gaan. Het resultaat: meer productiviteit, meer enthousiasme en betere samenwerkingen.

Lambert de Haas


Weyt.nl

Lambert is een gedreven en veelzijdig trainer, teamcoach en adviseur. Hij combineert bedrijfskunde met bewezen psychologie achter groepsdynamiek, samenwerking, communicatie en leiderschap. Hij werkt met de principes van The Human Element®, Radical Collaboration® en Lean SixSigma. Lambert faciliteert helderheid en verandering van de werkvloer tot de directietafel. Hij leert leidinggevenden en teams om naast de inhoudelijke discussies en de gezelligheid, ook de lastige gesprekken te voeren. De gesprekken die, als ze goed gevoerd worden, het verschil maken.

Ilona de Bok


Boks-online.nl

Ilona valt niet te missen. Als een expert op het gebied van marketing, communicatie en branding heeft ze een brede ervaring om uit te putten als het gaat om strategische maar ook praktische vraagstukken. Ze vraagt door, maakt een grap, daagt uit, confronteert, legt verbanden en weet iedereen zich op zijn gemak te laten voelen. Als docent, adviseur, trainer en spreker weet ze hoe ze een verhaal over moet brengen en houdt ze iedereen bij de les. Ze zet graag de LEGO® SERIOUS PLAY® methode in om vraagstukken op te lossen. Haast moeiteloos weet ze zo tot een resultaat te komen dat staat en dat schreeuwt om uitgevoerd te worden. Praktisch en concreet, met een gedegen en verrassend plan erachter.

Fleur Pernet
Fleurs expertise ligt bij Talent Management. Het bemensen van de kritische posities met de juiste mensen op het juiste moment, vereist inzicht, planning en ontwikkeling. Gedreven door haar nieuwsgierigheid en doelgerichtheid, helpt Fleur organisaties op pragmatische wijze invulling te geven aan deze vraagstukken. Ook speelt zij graag een rol in het ontwikkelen en uitvoeren van de traineeships, talent- en leiderschapstrajecten die hier vaak uit voortkomen. Haar ervaring bij grote multinationals maakt haar een professionele sparringspartner.

Alies Tax


Flamingotraining.nl

Alies is trainer, coach en expert op het gebied van leren. Ze is thuis op het gebied van teamontwikkeling, train de trainer-trajecten en specifieke onderwerpen zoals feedback, gespreks- en coachtechnieken. Mensen met zichzelf en elkaar in verbinding laten komen, dat is wat haar drijft. Alies wordt beschreven als warm, fris en energiek. Ze is een professionele gesprekspartner die trajecten van A tot Z inricht, inclusief meetbaarheid en borging. Alies werkt met elementen uit de Transactionele Analyse, NLP, systemisch werk, storytelling en gaming elementen. Interactie, fun en leerrendement staan dan ook centraal. Verder gebruikt ze als MMI practitioner de drijfveren van Graves.

Mensen met wie ik heb samengewerkt waarderen mij om mijn oprechte aandacht, luisteren en doorvragen, inspirerende en positieve houding, humor, betrokkenheid en het concreet kunnen maken van zaken.

Kijk voor mijn volledige curriculum vitae op mijn LinkedIn pagina

CONTACT

Afspraak inplannen?


    Je ontvangt binnen 24 uur een reactie op jouw bericht. Je gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt om een reactie te kunnen geven. Door het contactformulier in te vullen ga je automatisch akkoord met de privacy verklaring.