parallax background

Talent Development

Talent development zoomt in op de ontwikkeling van medewerkers vanuit verschillende leer mogelijkheden. Doordat ik de behoeftes van de organisatie goed begrijp en de leervraag vanuit de deelnemers kan zien, kan ik een specifiek ontwikkelprogramma maken.

Een ontwikkelprogramma kan worden afgeleid uit de strategische ontwikkelingen van een organisatie, veranderende eisen aan leidinggevenden of externe ontwikkelingen die vragen om een gerichte aanpak. Dit wordt vertaald in een ontwikkelprogramma op maat, dat bestaat uit één of meerdere modules, waarbij verschillende leermethodes worden ingezet.

Ik geloof in een divers pallet van leermethodes waarbij de praktijk en de dagdagelijkse werkomgeving centraal staan. Dat betekent dat we tijdens een ontwikkelprogramma werken met praktijk gerichte cases. Geen volle week trainen, maar dit verspreiden in de tijd. Zo ontstaat tussentijds de mogelijkheid om alles te laten bezinken, te oefenen en te reflecteren. Tussen de trainingsdagen door gebruik maken van intervisie, een buddy systeem en individuele coaching zorgt voor verdieping en borging. Op deze manier wordt de ontwikkeling op verschillende manieren gestimuleerd, krijgen deelnemers altijd de aandacht die ze nodig hebben en worden ze bewust gemaakt om na het programma actief aan de slag te blijven met hun eigen ontwikkeling.

Medewerkers zijn goed in staat zelf intervisies voort te zetten of met hun collega buddy te sparren over een case en hun ontwikkeling. Tijdens het traject leren ze hoe dit succesvol ingezet kan worden. Het is een mooie en effectieve manier om een training ook na afloop levend te houden.

Vanuit mijn ervaring en kennis faciliteer ik:
 • Team ontwikkeling
 • Insights Discovery workshops en trajecten
 • Intervisie begeleiding
 • Individuele coaching
 • Leadership ontwikkeling
 • Intern opleiden van mensen om intervisies te begeleiden
 • Workshops voor HRM en/of leidinggevenden over o.a. hoe een ontwikkel gesprek te voeren / hoe stimuleer je het gebruik van een Persoonlijk Ontwikkel Plan
Voor een zo compleet mogelijk beeld spreek ik graag met HR, de business en medewerkers uit de doelgroep(en). Tijdens een gesprek kan ik samen met jullie een inventarisatie maken van de behoeftes in jullie organisatie en vooruit kijken naar een passende talent development strategie. Talent management en talent development activiteiten leveren pas toegevoegde waarde wanneer ze complementair zijn en elkaar op die manier kunnen versterken.

Ervaringen van klanten

 • I have worked with Linneke in different roles within Vanderlande. As a Talent Development Manager Linneke shows a deep interest in people and she triggers, guides and stimulates the ambitions of the people she works with. She creates the right atmosphere and challenges in a very natural and pleasant way. Linneke connects very well with business demands and can translate these into strategies for the organization. I really enjoyed working with Linneke and look forward to continue our collaboration.
  Frank van Dijck, CTO
  Vanderlande
 • Linneke is an experienced and dedicated trainer. She successfully collaborates with her customers to set up a training program and deliver the agreed results. I enjoyed working with her. Her passion is natural and attitude magnetic!
  Dorith Gilsing, interim HR Manager
 • "Ik heb Linneke tijdens individule coachingssessies leren kennen als een heel open en betrokken persoon die de confronterende vragen niet uit de weg gaat. Met een aantal vragen weet ze vanuit iets vaags dat iemand benoemd tot de kern te komen en dat via het denkproces van degene waar het om gaat. Dat alles in een fijne setting met ook vooral de nodige humor. Tijdens een leadership traject dat ik later bij haar gevolgd heb, zag ik dat dit niet alleen op mezelf van toepassing was. Unieke vorm van doortastendheid die veel mensen raakt."
  Anne Basten, Groupleader Sales Engineering
 • “Bij Linneke heb ik het Jong Leiderschap programma gevolgd. Dit programma heeft voor mij een activerende en katalyserende werking gehad, waardoor ik concreet bezig ben gegaan met mijn eigen professionele groei en ontwikkeling. De indeling van het programma is een waardevolle manier van collectief kennis en inzicht delen en daar daadwerkelijk van leren. Ik heb met plezier deelgenomen aan de module dagen en een fijn gesprek gehad tijdens de coaching. Linneke heeft een fijne houding voor de groep; informeel maar duidelijk in controle, wat leidt tot een constructieve manier van open interactie. Hierbij creëert ze ruimte om haar eigen kennis over te dragen, maar juist ook gebruik te maken van de ervaring die bij de deelnemers beschikbaar is.”
  Bram Siebers - Engineer Demcon
CONTACT

Afspraak inplannen?


  Je ontvangt binnen 24 uur een reactie op jouw bericht. Je gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt om een reactie te kunnen geven. Door het contactformulier in te vullen ga je automatisch akkoord met de privacy verklaring.