parallax background

Opdrachtgevers

 

Natuurlijk ben je nieuwsgierig hoe andere opdrachtgevers en deelnemers van ontwikkelprogramma's mij ervaren hebben. Hieronder een selectie van diverse opdrachtgevers.

 

Access42 is een jonge, dynamische organisatie. Het afgelopen jaar zijn we wel eens tegen uitdagingen aangelopen. Met name communicatie en elkaar goed begrijpen waren punten waar we nodig aan moesten gaan werken. Via LinkedIn kwam ik met Linneke in contact en heb ik onze case besproken. Linneke werd gelijk enthousiast. Dit enthousiasme zorgde ervoor dat ik heb besloten om dit traject samen op te starten. Samen met Linneke hebben we in een periode van 5 maanden een ontdekkingsreis gemaakt naar elkaars sterktes en ontwikkelpunten. Deze ontdekkingen hebben we gebruikt voor het beter snappen van waarom iedereen doet wat hij doet. Wat zijn de drijfveren van een persoon. Op basis van deze inzichten hebben we intern de organisatie aangepast en maken we optimaal gebruik van de krachten van iedereen binnen ons team.

Ik zie positieve veranderingen terug bij iedereen, iedereen is zich bewuster van zijn eigen kracht en hoe om te gaan en te communiceren met de ander. Linneke heeft ons gedurende het traject begeleid, heeft ons een spiegel voorgehouden en heeft ons getraind. Iedereen binnen het team heeft haar ervaren als een open en positieve persoon die ons heeft geholpen om persoonlijk te groeien, maar ook als organisatie. Linneke is authentiek, ze weet richting te geven en kauwt niets voor. De gesprekken met haar zorgden altijd voor veel nieuwe inzichten. Alles bij elkaar een zeer waardevolle ervaring. Wil je sterker worden als organisatie en als team? Dan zou ik zeker Linneke aanbevelen.

Ronald Kingma
Managing director
Access42.nl
 
 

I have hired Linneke to set up and run a personal leadership programme for our team of systems architects. With her natural charm and her people skills, she managed to create exactly the right atmosphere for the team to open up and learn from each other.

The programme has been a great success and the team has significantly improved their cooperation and stakeholder management skills. The team and I have really enjoyed working with Linneke and I will definitely request her help again when it’s time for the next step in the team’s development.

Maarten Verhoeven
Executive Director, Architecture & Integration

Vanderlande.com
 
 

Het binden en boeien van onze medewerkers, ons menselijk kapitaal wordt steeds belangrijker. Modderkolk Projects & Maintenance stopt veel tijd en geld in de ontwikkeling van zijn mensen. Wij willen dat onze mensen de beste kunnen zijn in hun vak en discipline. Medewerkers krijgen bij Modderkolk kansen om hun talenten optimaal in te zetten zodat zij de juiste toegevoegde waarde kunnen leveren aan onze klanten en zichzelf kunnen ontwikkelen en ontplooien. Gezien de groei ambities hoort daar een strategische personeelsplanning bij die inzage geeft in de stand van vandaag maar ook in de stand van komend jaar en binnen 3 jaar.

Linneke heeft ons ondersteund bij het opzetten van een strategische personeelsplanning voor de toekomst en de stappen hoe daar te komen mee opgetekend in een beleidsplan met concrete stappen en ondersteunde tools. Hiermee kunnen we onze groeiambities waar gaan maken. Samen werken aan een mooie toekomst, samen het elke dag beter willen doen. Kennis en ervaring delen met elkaar en werken aan een betere wereld en er werkelijk toe doen, daar draait het bij Modderkolk om. Met de professionele hulp en ondersteuning van Linneke Stoltenborgh Talent Development hebben wij de juiste stappen gezet voor een duurzame strategische personeelsplanning. Linneke heeft ons gecoacht in dit proces en haar kennis en ervaring ingebracht die hebben geleid tot een concreet stappenplan, wat dit jaar al wordt uitgerold.

Jan van Haren
Managing director

Modderkolk.nl

Mensen met wie ik heb samengewerkt waarderen mij om mijn oprechte aandacht, luisteren en doorvragen, inspirerende en positieve houding, humor, betrokkenheid en het concreet kunnen maken van zaken.

Kijk voor mijn volledige curriculum vitae op mijn LinkedIn pagina

CONTACT

Afspraak inplannen?


    Je ontvangt binnen 24 uur een reactie op jouw bericht. Je gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt om een reactie te kunnen geven. Door het contactformulier in te vullen ga je automatisch akkoord met de privacy verklaring.